Kérdésed van? Írj nekünk! info@fashionbox.hu

Miért válassz Minket?
Guj Anita
2022.01.13 18:45

Miért válassz Minket?

Miért válassz Minket?

Mi Nők a lelkünket is ápoljuk egy új darab megszerzésével. Ezt az érzést szerintem Te is ismered :) Rengeteg boldogsághormon szabadul fel, amikor megszerzed azt az új csinos ruhát, és alig várod, hogy felvehesd. Mivel én is ismerem az érzésed, ezért Nálunk alapvető, hogy ezt a mámort csak fokozzuk, és ne lombozzon le egy összecsapott, összeragasztózott begyűrt ruha, amit én megtapasztaltam a napokban, és bemutattam. Csalódott voltam, mert érződött a csomagon, hogy siettek vele, nem számít a vevő, unták, és igénytelenül összetákolt volt az egész.

 

Egy igazi Butikos törődik a Vásárló lelkével!

Nekünk fontos, hogy jól érezd magad a vásárlás alatt, és után is. Az új csinos ruhádon túl nyújtson igazi élményt a személytelen Online Vásárlás, de még a kicsomagolás is! Érezd, hogy törődtek Veled!

 

 

Velünk már az átvétel is dupla élmény

 

  • Hogy miért is fontos a csomagolás, az első benyomás? Több indokot is fel tudok hozni.

Először is, kizárólag minőségi munkát adunk ki a kezünkből. Mindig erre törekszünk. A másik indok, maga a DIVAT! Hiszen miért is szeretünk mi NŐK annyira vásárolni, ha nem azért, hogy csábító legyen a megjelenésünk? Szeretünk szépek és csinosak lenni, jó érzés, amikor a tükörből egy szép ruhában „szép csomagolásban” lévő Hölgy néz vissza ránk alkattól függetlenül. Akkor hogy is engedhetnénk meg, hogy már a szép ruha átvételénél egy kukazsákra emlékeztető valamit nyomjon a kezetekbe a futár?

Az említett eset kapcsán csalódást éreztem a kiszolgálás terén, 2 ruha volt begyűrve egyetlen termék csomagolásába, kirívó esetben összefoghatta volna egyik műbőr anyag a másikat, vásárlói tájékoztatót hírből sem ismert a küldemény, és a tetejébe egy gyűrött, elhasználódott ragasztószalaggal csúfították el a várva-várt divatos ruhákat.

 

 

Divatot teremtünk, DIVATOT KÜLDÜNK HÁZHOZ, nem lehet illetlen, és összecsapott a csomagolás!

  • Áruházunkban kiemelten fontos szerepet kap, a Vásárlók minőségi kiszolgálása. Ha dönteni kellene, mi a fontosabb a kettő legfőbb elvünk közül, hogy a legjobb termékeket kínáljuk, vagy 100%-os elégedettséggel szolgáljuk ki Vevőinket, arra nem lehetne sorrendet felállítani. Egyik sem lehet fontosabb a másiknál. A legjobbat igyekszünk adni a legjobb szándékkal és odaadással.

 

 

Érezd Magad „Otthon”!

 

  • Személyes kontaktus híján, még inkább fontosnak tartjuk a Vásárlókra gyakorolt pozitív benyomást, hiszen a vásárló ilyenkor látatlanban, mondhatni ismeretlenül rendel meg egy terméket, és bízik benne, hogy élőben is pont azt a szuper kék farmert kapja, ahogyan azt elképzelte magában a megrendelés leadásakor. Bizalmat szavazott Nekünk, megbízható webáruháznak tartott Minket, tehát meg is kell mutatni Számára, hogy jól döntött! Úgy rendelte meg a terméket, hogy nem volt körülötte emberi szó, egy segítő tekintet, túlzottan személytelen volt az Online Ruha Rendelés

Ezért is igyekszünk adni egy személyre szóló kis pluszt, ami érezteti Megrendelőinkkel, hogy jól döntöttek. Téged is mindig szívesen fog kiszolgálni az eladónk, mindig kapsz egy kedves mosolyt, és kiemelt figyelmet fordítunk Rád!

 

  • A monitor túloldalán sajnos nem halljuk meg Vásárlóink gondolatát, titkos álmaikat, ezért is igyekszünk egy kicsit örömtelibbé és valódi élménnyé varázsolni ezt a személytelen vásárlási formát.
  • Elengedhetetlen számunkra, hogy már a csomagolás kibontása során is érezd azt, hogy mi érted dolgozunk, és örömmel szolgáljuk ki rendelésed. Nálunk nem fordulhat elő olyan, hogy azt érzed, „undok volt az eladó”, „nem szolgált ki szívesen” vagy csak rossz lábbal kelt fel.

 

Várd csak el azt a kis „PLUSZ-t”!

  • Gyakorlott butikosként tapasztaltam, hogy sokszor igen is fontos a személyes kontaktus a vásárló és eladó között. Itt nem arra gondolok, amikor belépünk egy multi lánc üzletébe, és azonnal az auránkba gázol az eladó a jutalék reményében, s már-már minden ruhát, cipőt, táskát, ékszert ránk akar sózni. Hanem az igazi segítségre, egy jóízű csevejre, hogy megtudjuk, mire is van szüksége a Vásárlónak. Amikor elbizonytalanodik, mi is állna jól Neki, vagy csak nem tudja, mi illene a meglévő kedvenc farmeréhez, melyik magas sarkú cipőt válassza a csipkés alkalmi ruhájához. De olyan is előfordult, hogy csak nem jól vette fel azt a topot, és a csalódott Vásárló a végén egy elégedett mosollyal távozott, mert kiderült, hogy remekül áll Neki a kiszemelt szexi felső, amiről először lemondott.

Egy szó mint száz, Nálunk mindig jár Neked az a plusz néhány perc, amit Neked szentelünk, Rád szánunk, mert a legjobbat érdemled! Jó helyen jársz, ha Nálunk BUTIKOLSZ  ;)