Kérdésed van? Írj nekünk! info@fashionbox.hu

BLOG
Guj Anita
2022.05.10 00:00

Elkenődött smink - Ismerős?

Elkenődött smink - Ismerős?

Elkenődött smink? Neked is meggyűlt már vele a bajod? Esetleg mindennapos probléma? Akkor ezt a terméket Neked találták ki! Itt a nyári idő, a tikkasztó kánikulák pillanatai, amikor szinte szinte olvad rólunk ez a kellemes kence. Eltelik néhány pillanat, és máris rémálommá válik, amivel annyit dolgoztál. Itt a megoldás erre a gondra is!

 

Van egy jó hírünk! Ezt a fantasztikus kis terméket Neked találták ki!

Itt a megoldás a problémádra! Amennyire apró és láthatatlan, épp annyira lesz az egyik legkedvesebb barátod éveken át, csak ismerd meg!

Ő és én mára már elválaszthatatlan társak lettünk!

 

  • Nem telik el nap, hogy ne ezzel kezdeném a sminkelést. Tényleg azonnal tágra nyílnak a szemeim

Ha nem sminkelnél, akkor is érdemes végig olvasnod ezt a pár sort. Amellett, hogy ez a kis csodafegyver megoldás a tökéletes tusvonalad felkenődése ellen, csodákra képes az idővel megereszkedett szemhéjunkkal! Ez a probléma viszont nem csak az idősödő korosztályt érinti, hanem egészen a huszas éveinktől észrevehetjük a változásokat. Ma már drága műtétek sem szükségesek a tekintetünk fiatalosabbá varázslásához, ha Nálad van ez a bomba termék:) Egy egyszerű kis tapasz, de maga a csoda!

 

Webáruházunkban már 2 éve elérhető a szemhéj feszesítő, vagy más néven szemhéj emelő tapasz 2 méretben. Természetesen azonnal ki kellett próbálnom, amint lehetőségem volt rá, és meghökkentő volt az eredmény! Hirtelen fiatalodtam majd 10 évet! A végeredmény ezúttal valóban megegyezett a képen látható változással!

 

 

Végre egy termék, ami valóban a várt eredményt hozza!

Egyszóval TÖKÉLETES! Megoldást nyújtott hirtelen több problémámra is!

  • azonnali fiatalító, ránctalanító hatás fájdalom és orvosi beavatkozás nélkül
  • nem kenődik fel a szemöldökig szinte minden tus, ceruza, púder nyom, amit a szemhéjadra szántál eredetileg
  • a műszempilla ragasztó is a helyén marad

 

Nincs többé felkenődött szemhéjtus, lógó szemhéjak és pilla ragasztó a szemöldöködön

Igen, a műszempilla ragasztót sem kíméli a nyári hőség, legalább is a soros pillák esetében. A hitelesség jegyében csak erről a típusról tudok nyilatkozni, mivel hosszú évek óta ezzel a fajtával élek :) Nyáron mindig ez okozta számomra a legnagyobb fejtörést, amikor az igazi hőségben megolvadt, és már ragadt minden, csak a pillák a helyükre nem :) A láthatatlan szemhéj feszesítő tapaszoknak hála, már nem ér bele a ragasztó vonalába a szemhéjam, így a halmazállapot változása nem okoz gondot, minden pilla és smink marad a helyén :)

Friss szerzeményeimmel a járvány kezdetén. Természetesen munkában. Hol máshol?

 

Próbáld ki mindkét méretet!

Online női ruha áruházunkban két különböző méret is találsz "S" illetve "L" név alatt.

Tévhit, hogy ez a szem mérete miatt kisebb vagy nagyobb. 

Annyiban tér el a kettő egymástól, hogy szerényebb vagy látványosabb eredményt és fiatalodást nyújtanak. Válaszd ki a Neked szimpatikusabbat, és biztosan beleszeretsz az eredménybe, ahogyan én is. Ha elsőre esetleg nem tapasztalod a különbséget, amit vártál, előfordulhat, hogy nem a megfelelő pontra illesztetted, de egy kis gyakorlással erre is rá fogsz jönni :) Ne a hajlatba tedd! Próbáld ki a kezdő csomagokat, és élvezd a felfrissült fiatalos külsődet a makulátlan sminkkel! A termékeket ezen a linken éred el: https://fashionbox.hu/shop_search.php?search=tapasz 

Ahogy a leírásban is szerepel, láthatatlan, tökéletesen tapad, és sminket is közvetlenül felvihetsz rá. A nap végén mindenképpen ajánlatos eltávolítani a bőr szellőzésének érdekében! Remélem, segíthettem bemutatni Neked ezt a kis csoda fegyvert! Én már 2 éve minden nap használom ♥